Laptopuri Testate

Clevo N850, echilibrul perfect între gaming și portabilitate (2)

Cum spuneam în prima parte a articolului despre Clevo N850, am jucat – la sugestia voastră –  WatchDogs 2, Mafia 3, Far Cry Primal, World of Warcraft, Metro 2033, Dota 2, GTA 5, Diablo 3 și Call of Duty: Infinite Warfare.

Cel mai bun mijloc de testare a noului sistem îl reprezintă jocurile deoarece indiferent că vrei să folosești laptopul pentru jocuri sau pentru aplicații ce solicită placa video și procesorul. Astfel, poți să evaluezi cât mai corect performanțele. Având în vedere că avem  în față o placă video din gama mainstream, am rulat toate jocurile în FullHD și am setat detaliile la maximum în majoritatea cazurilor, iar unde s-a impus,  am rulat cu setările stock (medii).

Pentru a înregistra rezultatele, am utilizat utilitarul Fraps care permite atât realizarea de Screenshot-uri, dar și benchmark-uri cu un impact de aproximativ 7% asupra performanțelor. Singurul joc care a refuzat „colaborarea” a fost Diablo 3 care, din cauza mapării tastelor, nu a permis înregistrarea rezultatelor, dar bine că am făcut și poze.

Dota 2 pe Clevo N850 

Popularul joc al celor de la Valve naște în continuare pasiuni și este unul dintre stălpii E-gaming-ului.

Watch Dogs 2

Noul joc open world al celor de Ubisoft se remarcă prin motorul grafic avansat și multitudinea de căi de a îndeplini obiectivele. Noile opțiuni grafice sunt solicitante și pentru cele mai puternice plăci grafice așa că aici a trebuit să setăm detaliile la mediu, iar placa grafică GTX 1050Ti care însoțește laptopul Clevo N850 s-a descurcat cu brio.

Far Cry Primal

Ultimul joc din seria Far Cry ne întoarce în epoca de piatră și pentru a te putea bucura de el ai nevoie de ultima tehnologie.

Mafia 3

Jocul este continuarea unei serii de succes din anii 2000 care a concurat cu succes cu seria GTA. Jocul surprinde prin fluiditatea lui și gameplay-ul plăcut.

GTA 5

Cel mai bine vândut joc din istorie continuă să fie optimizat și adus la zi de către cei de la Rockstar North.

World of Worcraft

Un joc ce nu mai are nevoie de prezentare și care este actualizat cu regularitate de către cei dei la Blizzard.

Metro 2033

Unul dintre jocurile clasice pentru testarea plăcilor video chiar și după șapte ani de la lansare. Într-adevăr se vede că grafica este învechită după standardele de astăzi, dar plăcerea jocului este aceeași ca și solicitarea pe partea de hardware.

Call of Duty Infinite Warfare

Ultimul episode din seria Call of Duty duce acțiunea în spațiu împingând firul narativ mult în domeniu SF. Chiar dacă jocul a fost puternic criticat pentru firul narativ pentru noi, la Tekadvice, a fos o plăcere să-l jucăm, mai ales pentru posibilitatea de alegere a misiunilor ce ne-a adus aminte de Mass Effect.

Diablo 3

Chiar dacă jocul are de acum aproape 5 ani el este actualizat în mod constant având parte de turnee și competiții constant. Jocul este o adevărată plăcere pe N850 unde rulează constant la 115 FPS în FullHD cu detaliile la maxim.

Concluzie – Clevo N850 

Prin implementarea plăcii video NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti – 4.0GB GDDR5 Video RAM, Clevo N850 ridică ștacheta în ceea ce înseamnă mainstream gaming fiind o soluție mobile ce nu dezamăgește indiferent de joc și aplicații rulate. Toate jocurile sunt fluide în FullHD chiar dacă, pe alocuri, a trebuit să coborâm puțin din detalii. Spor la gaming și așteptăm impresii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *