Politica de Confidențialitate stabilește cum folosim orice informație furnizată de tine atunci când folosești acest site. Are scopul de a te asigura de confidențialitatea datelor tale.

Dacă îți cerem să ne furnizezi anumite date personale despre tine atunci când folosești acest site, te asigurăm că acestea vor fi folosite doar în conformitate cu politica de confidențialitate. Este posibil ca din timp în timp să aducem modificări politicii prin actualizarea paginii. Verifică această pagină în mod regulat pentru a te asigura că nu ai nimic împotriva schimbărilor.

CE INFORMAȚII COLECTĂM

Este posibil să colectăm următoarele informații:

  • numele
  • datele de contact, inclusiv adresa de e-mail
  • informații demografice, cum ar fi codul poștal, adresa de livrare, preferințe și interese
  • alte informații relevante pentru chestionare pentru clienți și/sau oferte
  • preferințele Dvs de pe Facebook sau alte rețele de socializare
  • codurile de identificare client/identificator online
  • datele de facturare
  • informațiile bancare

Aceste date au fost sau sunt colectate în relația comercială desfășurată în trecut sau care este în curs de desfășurare și pentru care ți-ai exprimat consimțământul potrivit legislației în vigoare. Depunem toate eforturile să păstrăm aceste date în deplină siguranță și să le folosim doar în scopurile permise de lege și de tine. În orice moment te poți răzgândi și ne poți solicita să ștergem datele tale din baza noastră de date, ca urmare a retragerii acordului tău exprimat anterior. Scrie-ne la office@tekadvice.ro.

Pentru lista completă de cookies pe care le colectăm vezi secțiunea Lista de cookies pe care le colectăm.

CE FACEM CU INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Avem nevoie de aceste informații pentru a răspunde mai bine nevoilor tale și pentru a îmbunătăți serviciile furnizate, mai exact pentru următoarele motive:

Menținerea unei evidențe interne.
Putem folosi aceste date pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre.
Putem trimite periodic e-mailuri promoționale despre produse noi, oferte speciale sau alte informații pe care le considerăm interesante pentru tine, folosind adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o.
Uneori, putem folosi informațiile tale pentru a te contacta în vederea unei cercetări de piață. Te putem contacta prin e-mail, telefon, fax sau corespondență. Putem să-ți folosim informațiile pentru a personaliza siteul în funcție de interesele tale.

SECURITATE

Te asigurăm că informațiile tale sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau dezvăluirea datelor personale, am pus la punct proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate pentru a asigura și proteja informațiile pe care le colectăm online.