Laptopuri Testate

Gaming la extrem cu laptopul Razer Blade

Mic, compact, ultra-rapid şi ultra-puternic, laptopul Razer Blade cu NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 și Max-Q Design oferă cea mai bună experienţă de gaming portabil. Este echipat cu un procesor Intel Core i7, 8 nuclee din generaţia a 8-a şi un display FullHD IPS 15,6″ cu rata de refresh 144Hz. Realizat pe arhitectura NVIDIA Turing şi platforma NVIDIA RTX, Razer Blade vine la pachet cu o perfomanţă grafică uimitoare. Ray-tracing-ul aduce grafica de calitate cinematografică la cel mai înalt nivel şi la cele mai intense jocuri din punct de vedere vizual.

În plus, este echipat cu un afişaj imersiv, cu rata de reîmprospătare de 144 Hz, calibrat din fabrică, margine îngustă şi 100% sRGB pentru imagini vizuale fluide, aproape de realitate. Carcasa durabilă a noului laptop Razer Blade este fabricată dintr-o singură piesă de aluminiu şi frezată cu precizie prin tehnologia CNC, pentru o calitate fără cusur. Acestea reprezintă un finisaj negru nichelat, accentuat de porturile USB luminat în verde flourescent, cât şi de emblematicul simbol iluminat al şarpelui cu trei capete de pe carcasa display-ului. Acum te poţi juca mai rapid şi poţi trece cu uşurinţă prin orice sarcină cu ajutorul procesorului Intel Core i7-8750H de generaţie 8, cu o viteză de până la 4.1 GHz. Prezintă o memorie dual-channel de 16 GB şi stocare rapidă de 512 GB NVMe SSD, astfel încât să asigure o pornire rapidă şi timpi de încărcare scurţi. 

Laptopul Razer Blade utilizează un sistem de răcire cu o cameră de vapori şi materiale termice de ultimă generaţie pentru a disipa căldura într-un mod eficient şi silenţios, dar şi pentru a oferi performanţe maxime şi confort utilizatorilor. Cele 16.8 milioane de culori per tastă permit personalizare şi efecte spectaculoase, pentru o experinţă de gaming la un alt nivel. Conectează în mod direct până la 3 display-uri externe pentru un spaţiu de lucru expansiv prin Thunderbolt 3™, un Mini Display Port şi un port HDMI. Acum îţi poţi configura spaţiul, conectând perifericele desktop prin cele 3 porturi rapide USB 3.1. Touchpad-ul de sticlă, de mari dimensiuni, este activat şi îmbunătăţit prin intermediul tehnologiei Microsoft Precision Touchpad, ce presupune mai mult control şi mai multă precizie pentru utilizator, datorită gamei mari de gesturi integrate.

Bucură-te de noul laptop Razer Blade, cu care, prin sistemul de comandă Razer Synaspe 3, îţi poţi personaliza iluminarea, îţi poţi manageria profilele, îţi poţi ajusta sistemul de răcire şi chiar intensifica perfomanţa grafică prin modul Gaming!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *