Laptopuri Testate

Laptopul performant Clevo PB71

Cu noul laptop Clevo PB71 te poţi bucura de o experienţă grafică de ultimă generaţie datorită ecranului de 17.3” FullHD IPS, cu ramă subţire, cu o rată mare de refresh (de 144 Hz), echipat şi cu tehnologia G-Sync, care elimină efectul de screen tearing şi minimizează stutterul şi lagul. Totodată, experienţa de gaming va fi una fără cusur, dat fiind faptul că se bucură de plăci grafice Nvidia GeForce RTX 2060 și RTX 2070, care se bazează pe o arhitectură modernă, astfel încât să te poţi bucura de realism şi performanţe incredibile. Viitorul gamingului începe aici!

Nvidia GeForce RTX 2070 beneficiază de o performanţă de 6 Giga Rays pe secundă şi 45T RTX-OPS. În plus, este dotat cu 8 GB GDDR6 la 14 Gbps şi o frecvenţă de bază de 1620 MHz, care ajunge la performanţa unei plăci de desktop GTX 1080 Ti. Plăcile din gama RTX de la NVidia sunt cele mai puternice plăci video destinate gamerilor împătimiţi, oferind un aport de performanţă de până la 6 ori mai mare decât generaţia precedentă, aducând puterea ray-tracingului în timp real.

Dacă vrei să foloseşti sistemul pentru muncă, vei fi entuziasmat de tehnologiile care îţi vor face viaţa mai uşoară. Laptopul este dotat cu un mini display port 1.2, un Displayport 1.3 (prin USB-C) şi un port HDMI, ce asigură afişarea simultană a 3 display-uri externe. Pe partea de conectică, pe lângă un port RJ45 port (LAN), 2 x USB 3.0, headphone jack, microphone jack și 1 x USB 2.0 port prezintă și un USB-C, pentru viteze mai mari de transfer.

Tastatura iluminată LED RGB QWERTY format US/UK asigură un plus de personalitate, iar tehnologiile de reţea wireless de ultimă generaţie conferă conexiuni mai rapide şi mai fiabile, pentru un plus de conectivitate. Placa de reţea Intel 9260 suportă tehnologia 802.11 AX sau WiFi 6 (1.73 GHz). Datorită componentelor sale puternice, ecranul său în format mare şi a celor 2 sloturi m.2 disponibile, laptopul PB71 devine alegerea perfectă pentru activităţile de proiectare şi prelucrare de date, fără a pierde mobilitatea. În plus, cu noul laptop PB71 îţi poţi potoli setea de viteză, ajungând la timpi de răspuns de până la 200% mai mari, utilizând cele două sloturi SDD m.2 PCIe disponibile sub carcasa acestui bolid.

Bucură-te de super puterea de procesare a laptopului PB71 – o adevărată capodoperă în materie de grafică, pentru o experienţă imersivă de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *