Uncategorized

Kit-ul esenţial al unui gamer profesionist

Dacă te consideri un gamer înrăit, avem o veste bună pentru tine: îţi prezentăm kit-ul esenţial al gamerilor profesionişti, care vine la pachet cu performanţă, confort şi viteză la puterea a doua, pentru a aduce experienţa de gaming la un alt nivel, peste măsura aşteptărilor.

Kitul perfect de gaming conţine:

  1. Mouse-ul DM1 FPS Ocean Blue, ce este special conceput pentru jucătorii de FPS (First Person Shooter) şi este cel mai potrivit mouse de gaming pentru cei care joacă titluri precum: Counter Strike, Global Offensive, Rainbow Six, Call of Duty, Battlefield, Players Unknown BattleGround sau Overwatch. Toate componentele sale au fost complet remodelate şi au fost alese doar cele care, potrivit jucătorilor FPS, sunt cele mai bune pentru shooteri. FPS Ocean Blue este culoarea perfectă pentru toţi sniperii care au AWP-ul ca armă favorită şi care îşi doresc să joace mai bine ca oricând.
  2. Laptopul Gaming Razer Blade este cel mai puternic laptop de gaming cu o diagonală de 13 inch din lume. Este echipat cu o grafică mai puternică Intel® Iris™ Plus Graphics, pentru jocuri şi crearea de conţinut. În plus, dispune de un ecran uimitor vizual şi cu tastatura Razer Chroma™, ce combină mobilitatea şi stilul cu o putere ideală atât pentru jocuri, cât şi pentru muncă. Deţine placa grafică Intel® Iris™ Plus Graphics cu procesorul 10th Gen Intel® Core™ i7-1065G7 și memorie RAM de 16 GB pentru o editare video mai rapidă și mai multe FPS-uri la jocuri. 
  3. Bateria Clevo PA71 este perfectă un gamer profesionist. Acum te poţi juca fără să ai grija bateriei sau să te gândeşti că e posibil să se descarce fix atunci când ai cea mai mare nevoie de ea. Motiv pentru care bateria Clevo te va aduce mai aproape de a ajunge în topul clasamentului.

Gaming-ul a ajuns să permită generaţiilor de copii, care acum câteva decenii alergau prin sufragerie cu avioane de hârtie în mână, să ajungă să le piloteze în stimulatoare pe calculator. Pentru puţinii care au avut curajul să urmeze chemarea asta, gaming-ul a devenit o meserie. Pe toate continentele lumii au loc competiţii oficiale de gaming, cu premii în bani la fel de mari ca în orice alt sport. Aşadar, dacă vrei să devii un gamer adevărat, cu tot ceea ce implică asta, este timpul să achiziţionezi ki-tul care să îţi ofere o experienţă cu totul deosebită şi cu care să îţi îndeplineşti toate obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *