Uncategorized

Plăci NVIDIA RTX

Noua serie GeForce RTX SUPER este pregătită să ia cu asalt tehnologia şi să te echipeze cu super puteri. Are la bază tehnologia NVIDIA Turing™, cea mai avansată arhitectură GPU pentru jucători şi creatori. Dacă vrei să obţii perfomanţă de ultimă generaţie şi funcţii de cea mai înaltă calitate, asigură-te că pe lista de cumpărături se află şi noul model de laptop GeForce!

Funcţiile turing îţi vor oferi cea mai bună experienţă şi o performanţă cu 25% mai mare decât a modelelor iniţiale din seria RTX 20. Nucleele RT conţin un hardware cu ray-tracing, ce oferă peste 10 GigaRays pe secundă – cu până la 10 ori mai mult decât generaţiile precedente. În acest fel, poţi folosi ray-tracingul în timp real pentru medii cu umbre şi obiecte, refracţii, reflexii şi iluminare globală precisă din punct de vedere fizic.

Nucleele Tensor sunt responsabile pentru cele mai mari progrese tehnologice. Cu ajutorul lor, ai posibilitatea de a experimenta o performanţă de procesare Al de peste 100 TFLOPS, în vederea accelerării performanţei de gaming cu NVIDIA DLSS. Shadingul de ultimă generaţie se axează pe puterea de procesare a zonelor bogate în detalii, amplificând performanţa generală fără a afecta calitatea imaginilor. Procesarea geometrică avansată a umbrelor de tip “mesh” permite crearea unor lumi diferite, complexe, bogate în detalii. Procesarea concurentă are la bază o procesare simultană a numerelor întregi sau cu virgulă mobilă şi permite plăcilor grafice Turing să gestioneze mai eficient sarcinile cu procesare intensivă.

Ray-tracingul schimbă maniera în care joci jocurile favorite. Nu doar că simulează comportamentul real al luminii, prin tehnici de afişare de calitate cinematografică, dar se adaptează perfect şi jocurilor vizuale intense, mai greu de instalat şi utilizat de pe alt tip de laptop. În plus, prezintă un design deosebit, subţire şi elegant.

Tehnologiile care schimbă lumea jocurilor sunt: 

  • NVIDIA Shadowplay (permite partajarea şi înregistrarea videoclipurilor de calitate cu prietenii în timpul jocului, transmisiuni în direct şi capturi de ecran);
  • Cu ajutorul funcţiei Battery Boost, te poţi juca chiar şi când călătoreşti şi îţi poţi depăşi oponenţii fără să stai cu grijă că ţi se duce bateria;
  • Realitatea Virtuală (GeForce RTX combină tehnici de afişare VR avansate, ray-tracing în timp real şi AI, pentru o realitate virtuală la un alt nivel);
  • Cu ajutorul funcţiei Whisper Mode, laptopul funcţionează mult mai silenţios în timpul jocurilor, chiar şi când este conectat la priză. În plus, rata de cadre a jocului se sincronizează inteligent, configurând setările grafice pentru un raport putere/eficienţă sporit.

Acum eşti pe punctul de a intra într-o nouă eră a creaţiei, cu aplicaţii creative şi ingenioase, care îţi oferă posibilitatea de a te mişca mai rapid decât ţi-ai imaginat vreodată.

Plăcile NVIDIA accelerează activitatea, prin îmbunătăţirea performanţei într-un mod incontestabil. Beneficiază de cea mai dinamică şi intensă experienţă de gaming posibilă experienţă de gaming posibilă şi de cel mai înalt nivel de perfomanţă cu noua placă NVIDIA RTX!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *