Laptopuri Testate

Laptop Performant Clevo PB51

Îți dorești să achiziționezi un nou laptop și vrei să afli care sunt cele mai importante criterii de selecție și de diferențiere?

În primul rând trebuie să stabilești tipul de activitate pentru care îl vei folosi în majoritatea timpului. Îți dorești un laptop pentru munca de birou, pentru a-ți hrăni pasiunea pentru gaming  sau ai nevoie de un laptop profesional?

Află ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să îți achiziționezi un laptop profesional. Câteva caracteristici precum procesorul, placa video și cea grafică, instalația de răcire și designul sunt criterii de diferențiere dintre un laptop mid-level și unul performant.

Puterea și performanța completate de ultimele tehnologii în materii de procesare au dat naștere unui laptop care să corespundă tuturor exigențelor tale.

Puterea de procesare a noului Laptop PB51, echipat cu ecran FullHD IPS, ramă subțire, procesor Intel Core i7 Coffe Lake de a 9-a generație și noile plăci Nvidia GeForce RTX 2060 și RTX 2070, reprezintă vârful de gamă în materie de grafică, pentru o experiență imersivă completă.

Activitățile de proiectare nu a fost nicicând mai ușoare, mai ales că, în timpul liber, PB51 devine partenerul perfect pentru gaming! Puterea ray-tracingului în timp real și a AI-ului în jocuri devin acum realitate cu noul laptop performant Clevo PB51. 

Performanța de ultimă generație și experiența grafică se datorează  ecranului de 15.6” FullHD IPS, cu o rată mare de refresh de 144Hz și a  puternicilor plăci grafice Nvidia GeForce RTX 2060 și RTX 2070. Noua generație de plăci RTX de la Nvidia, sunt cele mai puternice plăci video destinate gamingului, aducând un plus de performanţă de până la de 6 ori mai mare decât generația anterioară de plăci grafice.  

Nvidia GeForce RTX 2070 egalează performanța unei plăci de desktop GTX 1080 Ti prin prin cei 6 Giga Rays/secundă, 45T RTX-OPS, 8 GB GDDR6 la 14 Gbps şi a frecvenţei de bază de 1620 MHz. Timpii de răspuns de până la 200% mai rapizi utilizând cele două sloturi SDD m.2 PCIe îți oferă o viteză de răspuns în timp real și o experiență grafică desăvârșită.

Pentru că nu știi niciodată când ai nevoie de un laptop la îndemână, tastatura iluminată LED RGB QWERTY format US/UK îți va face munca mai ușoară și vei putea lucra și în condiții de luminozitate scăzută, chiar și pe timpul nopții. Sau poți testa cele mai noi tendințe în materie de gaming. 

Ecranul de 15.6” îți oferă o portabilitate crescută, fiind ușor de transportat, iar pentru un plus de conectivitate, laptopul PB51 include tehnologii de rețea wireless de ultimă generatie pentru a-ți oferi conexiuni mai rapide și mai fiabile, prin placa de rețea Intel 9260, care suportă tehnologia 802.11 AX sau WiFi 6 (1.73 GHz).

Ecranul de 15.6” îți oferă o portabilitate crescută, fiind ușor de transportat, iar pentru un plus de conectivitate, laptopul PB51 include tehnologii de rețea wireless de ultimă generatie pentru a-ți oferi conexiuni mai rapide și mai fiabile, prin placa de rețea Intel 9260, care suportă tehnologia 802.11 AX sau WiFi 6 (1.73 GHz).

Un laptop profesional pentru un profesionist, Clevo PB51 oferă o eficiență mare de lucru, datorită componentelor sale de ultimă generație, toate ambalate într-un design modern.

Ideal pentru o activitate de proiectare și prelucrare de date, fără a pierde mobilitatea, laptopul Clevo PB51 te așteaptă acum cu un discount irezistibil. Îl poți comanda online, aici: https://bit.ly/2Tw9upZ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *