Laptopuri Testate

Razer Blade 13: cel mai puternic laptop de gaming de 13 inchi

Razer Blade 13: cel mai puternic laptop de gaming de 13 inchi

Știi cum se spune: esențele tari stau în sticluțe mici; în cazul laptopului Razer Blade, într-un ecran de doar 13 inchi și un șasiu extrem de subțire, de doar 15 mm. Iar asta îl face cel mai mic laptop pentru gaming creat vreodată.

Laptopul Razer Blade Stealth 13″ este combinația perfectă dintre stil și portabilitate, fiind potrivit nu doar pentru pasionații de gaming, dar și pentru profesioniștii și creatorii de conținut. Vine în două variante, Full HD și 4K UHD touch display, ambele calibrate pentru a asigura acuratețea culorilor și o claritate vizuală la cote maxime.

Designul ultra-portabil este completat de tastatura Razer Chroma, iluminată RBGD individual și, astfel, personalizabilă pentru fiecare tastă în parte, și un touchpad din sticlă, activat prin tehnologia Microsoft Precision Touchpad, ce oferă o navigare ușoară și precisă.

Mic, dar puternic

Laptopul Razer Blade Stealth 13″ este echipat cu o placă grafică surprinzător de puternică pentru , NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB GDDR5 VRAM with Max-Q Design, dar și cu procesorul de ultimă generație Ice Lake Quad-Core 10th Gen Intel® Core™ i7-1065G7 Processor with Hyper Threading 1.3 GHz / 3.9 GHz (Base/Turbo) și o memorie de 16GB. Cu alte cuvinte, performanță maximă, indiferent că folosești laptopul pentru gaming, creare sau editare video.

Cu alte cuvinte, Razer demostrează încă o dată că își merită din plin locul printre favoriții pasionaților de gaming, iar cei care sunt în căutarea unui laptop ultra performant și portabil vor fi încântați de ceea ce Razer Blade 13 le poate oferi. Cele două modele, se află și în oferta noastră: ecran Full HD, placă video Nvidia GetForce MX150 cu 16GB RAM și 256GB SSD și ecran 4k, NVIDIA® GeForce® MX150 cu 16 GB RAM și 512 GB SSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *