Laptopuri Testate

Laptopurile Clevo și Nvidia duc performanța la cote maxime

Credeai că imaginația are limite când vine vorba de îmbunătățirea experienței de gaming? Nu, nu există limite pentru Nvidia, care ne propune unele dintre cele mai performante plăci grafice: GeForce GTX 1650 și GeForce GTX 1660 Ti. Dar să le luăm pe rând și să îți povestim cu ce ne-au impresionat aceste plăci video:

GeForce GTX 1650 aduce un upgrade considerabil generației precedente, fiind de 2 ori mai performant față de GeForce GTX 950 și cu până la 70% mai rapid decât GTX 1050.

Caracteristicile revoluționare ale arhitecturii Turing se observă în special la jocurile moderne. Vine la pachet cu o memorie de 4GB, la o viteză de până la 8 Gbps, oferind de două ori mai mult cache comparativ cu versiunea anterioară.

GeForce GTX 1660 Ti  rivalizează cu GeForce GTX 1070 în ceea ce privește performanța și experiența pe care o oferă în timpul jocului. Include o memorie de 8GB, cu o viteză de 12 Gbps, și un core clock de 1860 MHz, cu o frecvență a memoriilor de 12000 MHz.

Împreună cu laptopurile Clevo NH55 SE și NH70 SE, aduc super performanțe în gaming. Și asta pentru că cele două modele de la Clevo se remarcă prin specificații și design.

Clevo NH70 SE are un display generos de 17.3″ Matte Full HD IPS 60Hz, ceea ce îl face potrivit nu doar pentru gaming, ci și pentru activități profesionale, precum activități de proiectare sau editare foto-video. Este, de asemenea, echipat cu un procesor de ultimă generație Intel Core i7-9750H (Coffe Lake), cu șase nuclee și memorie RAM de până la 32 GB.

Clevo NH55 SE se bucură de aceeași performanță a generației Coffe Lake, oferind posibilitatea alegerii tipului de procesor: Intel Core i5-9300H, cu 4 nuclee, sau Intel Core i7-9750H, cu șase nuclee, ambele cu o memorie RAM de 32GB. Are un display de 15.6″ Matte Full HD, dar tehnologiile integrate îți pot oferi o experiență desăvârșită: include un mini display port 1.2 (prin USB-C) și un port HDMI, ce permit afișarea simultană pe 3 displayuri externe. Și pentru că nici un detaliu nu este lăsat la întâmplare când vine vorba de Clevo, tastatura este iluminată printr-un LED RGB QWERTY format US/UK.

Ești gata de joacă sau vrei să-ți faci munca o joacă? E timpul să te bucuri de performanța pe care ți-o oferă laptopurile Clevo și plăcile grafice Nvidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *