Laptopuri Testate

Top 5 laptopuri pentru Vloggeri

De curând ți-ai descoperit o nouă pasiune: cea de blogger. Dorești să te extinzi și către nișa audiovizuală a acestui domeniu și, probabil, știi deja ce mijloace de înregistrare audio-video se pliază cel mai bine pe activitatea ta. Totuși, un aspect important al activității tale este reprezentat de un laptop performant pentru editare și pentru a adăuga efecte care să-ți crească vizibilitatea în online.

Cele mai importante componente care diferențiază un laptop performant de unul pentru activitățile de bază sunt procesorul, placa de bază, placa video și spațiul de stocare. Noi ți-am pregătit un clasament al celor mai potrivite laptopuri pentru activitățile de vlogging:

  1. Laptop Performant Clevo P960. Dacă ești în căutarea puterii și a performanței într-un format ultraportabil, laptopul Clevo P960 este alegerea optimă. Ecranul unic de 16.1” Full HD IPS, procesorul Intel Core i7 Coffe Lake de-a 9-a generație și plăcile grafice Nvidia GeForce RTX, vârful de gamă în materie de grafică, cu design Max-Q, oferă laptopului toată performanța de care ai nevoie pentru a realiza un video de succes.  
  2. Laptop Performant Clevo NH55 SE. Noul laptop NH55 SE oferă o nouă experiență prin cea mai avansată placă grafică GTX, lansată de Nvidia. Displayul de 15,6” Full HD IPS și procesoarele Intel Core Coffee. Toate acestea îți asigură timpii de răspuns de până la 200% mai mari, utilizând cele două sloturi SDD m.2 PCIe disponibile.
  3. Laptop Performant Clevo P775. Un laptop de 17,3″,  dotat cu puternicele procesoare Intel Coffe Lake și noua generație de plăci video NVIDIA® GeForce RTX poate înlocui cu succes un calculator compact, devenind unul dintre cele mai puternice laptopuri din lume. 
  4. Laptop Performant Clevo P751. Procesoarele Intel Coffe Lake și noua generație de plăci video NVIDIA® GeForce RTX transformă laptopul într-o adevărată mașină de editare grafică. Ecranul cu tehnologia G-Sync elimină efectul de screen tearing și minimizează stutterul și lagul.
  5. Laptop Performant Clevo P970. Formatul elegant, ultraportabil și ecranul cu ramă subțire de 17.3” FullHD IPS, ascunde un procesor Intel Core i7 Coffe Lake de-a 9-a generație și noi plăci grafice Nvidia GeForce RTX Max-Q, care te vor ajuta să realizezi cele mai profesionale editări ale videoclipului tău.

Dacă îți dorești o editare profesională a videoclipurilor tale, poți achiziționa laptopul potrivit pentru tine de aici.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *