Laptopuri Testate

Clevo P775 – Jocurile (partea a doua)

Am rulat mai multe jocuri încercând să ne facem o imagine de ansamblu cu privire la performanțele din jocuri la care poate ajunge laptopul CLEVOP775. Unele sunt jocuri actuale cu grafică de ultimă generație, altele sunt jocuri care au ajuns în varianta definitivă Game of the Year Edition și Dota2. Verificarea Fps-urilor am facut-o cu ajutorul softului Fraps care oferă posibilitatea de benchmark-uri și screnshooturi cu un impact redus asupra performanțelor (5-10%).

Doom. Un joc actual cu grafică deosebită și multă atmosferă. L-am rulat în FullHD cu toate setările pe Nightmare. Jocul s-a comportat superb și nu a întâmpinat probleme rulând în X64.

Dota 2. Un clasic care este actualizat continuu fiind solicitant pentru sisteme în general la setările maxime, dar nu și pentru NVIDIA® GeForce GTX 1080 (N17E-G3) 8GB GDDR5X Video RAMFrame rate constant peste 200 și o plăcere în a te juca. De asemenea, jocul a testat cu absolut toate detaliile date la maximum.

GTA 5. Chiar dacă a fost lansat de ceva timp, actualizările repetate îi permit în continuare să arate excelent. Jocul s-a comportat de nota 10+, cu detaliile setate la maximum, dar scorul a fost tras în jos de multele cutscene-uri.

Rise of the Tomb Raider.

Un joc cu o grafică de zile mari. Jocul a rulat fără cusur și arată impecabil. Aici am avut posibilitate de a rula benchmark-ul din cadrul jocului. Încă o dată setările au fost la maximum, iar framerate-ul de minim 30 se datorează cutscene-urilor.

Call of Duty Advance Warfare. Un FPS pursânge care stie să extragă și ultima picătură de putere dintr-un sistem. Toate detaliile au fost setate la maxim (cu excepția super sampling care a fost setat la 8X).

Middle Earth Shadow of Mordor GOTY.

Un joc clasic de cafteală cu elemente de stealth cu o grafică solicitantă. Din nou am setat tot ce se putea la maxim și am purces la măcelărit de orci în cel mai pur stil Lord of the Rings.

The Witcher 3 GOTY.

Un joc care nu are nevoie de prezentare, dar are nevoie de resurse importante pentru a rula la detalii maxime. Nu am fost dezamăgiți, ci chiar surprinși de modul în care jocul arată la detalii maxime și mai ales de modul în care se comportă, felicitări celor de la CD Projekt și așteptăm Steam Punk.

Dark Souls 3.

Un joc frumos, dar de o dificultate ieșită din comun. Indiferent de setările făcute, jocul s-a încăpățânat să păstreze V-Sync-ul activat, ceea ce a făcut imposibil să trecem de bariera celor 60 de FPS.

Mortal Kombat X.

Un joc clasic de fighting care a reușit să se reinventeze și să rămână fresh. Și în acest caz, fiind vorba de o portare, nu am reușit să dezactivăm V-sync. Cu setările la maxim am rămas, totuși, în 60 de FPS.

Concluzii.

Într-adevăr noua placă video Pascal a doborât noi recorduri și s-a comportat excelent indiferent de ce am testat pe ea. Însă placa NVIDIA® GeForce GTX 1080 (N17E-G3) 8GB GDDR5X Video RAM nu ar fi atins aceste rezultate fără ca inginerii de la Clevo să reușească să o pună în valoare alături de componente de excepție într-o carcasă bine gândită care să asigure și o ventilație pe măsură.

Noi, cei de la Tekadvice,  suntem mândrii că suntem primii din România care oferă spre comercializare soluțiile mobile din gama Nvidia Pascal și că reprezentăm un brand creativ și inovativ precum Clevo.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *