Laptopuri Testate

Black Friday la TekAdvice – 3 laptopuri must have

Dacă vrei performanță și putere atât pentru gaming, cât și pentru proiecte profesionale, acum e momentul să acționezi. Până la sfârșitul lunii noiembrie 2016, pe www.tekadvice.ro, am redus prețurile, marcând astfel Black Friday – all month long. De ce o lună de sărbătoare?

Pentru că atunci când faci o investiție într-un notebook precum cele marca Clevo, ai nevoie de timp ca să o cântărești bine. Reducerile sunt de până la 26% la configurațiile standard și poți alege dintre 15 laptopuri pe care ți le poți face așa cum vrei.

Iată mai jos 3 laptopuri must have:

N170 – Gaming în format mare. Chiar dacă vorbim de o configurație puternică cu procesoare Skylake rapide (I5 și I7), placă video gaming NVIDIA® GeForce® GTX 960M 2GB GDDR5, SSD începând de la 240 GB și display generos de 17.3”, sistemul surprinde și prin autonomie ridicată. Sistemul nu  face rabat la performanțe, fiind un adevărat performer în gaming FullHD, dar și în programele de editare foto/video și proiectare asistată.

N550 – Putere la purtător. Un sistem echilibrat care combină generația Skylake de procesoare de la Intel cu soluții grafice Nvidia și SSD-uri încăpătoare pentru a-ți oferi acel plus de performanță oriunde ai fi, orice ai face. Indiferent că faci editare Foto/video, proiectare asistată, rulezi mașini virtuale sau dorești să te joci, această configurație este companionul potrivit din punct de vedere al performanțelor dar și  al anduranței mulțumită acumulatorul ce asigură o autonomie de peste 5 ore.

P775 – Pascal – desktop replacement. Noua generație de plăci video a celor de la Nvidia a distrus barierele gamingului pe desktop și Notebook. Astfel cu laptopul Clevo P775 te bucuri de puterea chipurilor Pascal, alături de procesoare Intel de desktop, cu memorii DDR4 ultra-rapide și SSD-uri încăpătoare care încep de la 240GB spațiu de stocare. Pe lângă faptul că vei avea unul dintre cele mai puternice sisteme de gaming oriunde, mai poți conecta la el fără emoții orice sistem de VR (Oculus sau Vive).

Intră pe www.tekadvice.ro și profită acum de oferte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *