Jucător global

Clevo este un dezvoltator si producator de notebook-uri taiwanez, care oferă o varietate largă de notebook-uri, inclusiv laptop-uri, tablete, AIO, soluţii informatice şi Wi-Fi. Reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de notebook-uri pentru industriile de Gaming şi Professional, şi unul dintre partenerii preferaţi din lumea OEM/ODM (parteneriate cu Sager, VoodooPC, Falcon Northwest, Eurocom, etc.). Cu un raport calitate-preţ de neegalat, Clevo se poziţionează ca un jucător global important în lumea notebook-urilor profesionale.

Calitate şi personalizare

S-au diferenţiat pe piaţă prin calitatea superioară a produselor construite şi design-ul inovator, cucerind pieţele din jurul lumii. Prin posibilitatea de a-ţi configura: tipul ecranului, procesorul, placa video, memoria RAM, capacitatea/tipul unităţii de stocare (SSD/HDD) sau modulul Wi-Fi, au reuşit să atragă numeroşi clienţi pasionaţi de ultimele trenduri în tehnologie şi soluţii profesioniste.

Accesibilitate

Având centre de service în Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, China și Taiwan oferă acces rapid la produsele oferite, iar reparaţiile nu mai reprezintă un proces de lungă durată, care să te scoată din ritm, iar tu te poţi întoarce la a face ce îţi place în cel mai scurt timp.

Inovaţie

Au introdus numeroase inovaţii, printre cele mai notabile reuşite numărându-se:

2004 – Primul notebook echipat cu procesoare AMD X2 Dual Core;

2006 – Primul notebook cu ecran 19’cu tehnologie SLI dual GPU;

2007 – Primul notebook echipat cu procesoare Intel Core 2 Extreme si tehnologie SLI dual GPU;

2010 – Primul notebook cu ecran 17’echipat cu doua placi video nVidia 480m GTX SLI;

2014 – Titlul de cel mai puternic şi subţire laptop de gaming din lume.

Verifică ofertele disponibile pentru a îţi alege preferatul şi ajută-ne să îl configurăm pentru a-ţi satisface nevoile şi preferinţele. Suntem aici pentru orice întrebare.