Newsletter

Despre Noi

La TekAdvice, îţi oferim mai mult decât o soluţie - o construim pe cea perfectă pentru tine.  

Oricine a încercat măcar o dată să îşi achiziţioneze un notebook ştie că identificarea unei combinaţii perfecte între aspect, specificaţii şi utilitate reprezintă o corvoadă. Când în ecuaţie intervine şi puterea acestuia, se ajunge mereu la compromisuri. Pentru profesionişti, compromisul nu poate să fie o opţiune.

Aşa a început povestea TekAdvice: din nevoia de soluţii personalizate şi pasiunea pentru cea mai nouă tehnologie. Orice gamer, designer, editor foto/video, specialist CAD sau pasionat de hardware îşi va găsi la noi notebook-ul potrivit pentru activitatea sa.

Din 2014, oferim servicii complete pentru ca fiecare client să aibă cea mai bună experienţă de la prospectarea pieţei, la personalizare/achiziţionare şi mentenanţă.

 

Pe forumul nostru vei găsi:

- consultanţă în alegerea şi configurarea produsului potrivit de la A la Z;

- răspuns la orice întrebare de suport tehnic;

- review-uri şi părerile clienţilor noştri;

- sfaturi utile (tips & tricks) pentru utilizarea la cote maxime a produselor;

- răspuns la orice nelămurire sau întrebare.

 

Fie că achiziţionezi pentru tine sau pentru a oferi cadou, notebook-urile profesioniste pe care le oferim, mai beneficiază de: transport gratuit şi 2 ani de garanţie.

Mai mult, fiecare laptop Clevo pleacă de la noi testat gratuit. Aceasta înseamnă că se reduc considerabil șansele ca tu să întâmpini vreo problemă când primești laptopul. 

 

Verifică ofertele disponibile pentru a îţi alege preferatul şi ajută-ne să îl configurăm pentru a-ţi satisface nevoile şi preferinţele. Suntem aici pentru orice întrebare.

Datele firmei:

SC TekAdvice SRL

CUI: RO32643390

J22/31/2014

Capital social: 200

Str. Fagului, Județul Iași

Telefon: 0374/ 060.060 

E-mail: office@tekadvice.ro 


Program de lucru: 

Vânzări/Garanții: 

Luni - Vineri: 09:00 - 20:00

Sâmbăta: 10:00 - 18:00