Afișez toate cele 7 rezultate

Mouse gaming DM4 EVO

100,00 lei TVA inclus

DM4 EVO este un model conceput pentru toți cei care caută un mouse confortabil cu cei mai buni parametri și un cablu care să asigure cea mai înaltă calitate.

Mouse DM2 Comfy S

105,00 lei TVA inclus

Un mouse de gaming profesional cu design ergonomic și suprafața complet cauciucată (material fin, soft touch, rezistent la uzură și transpirație). Senzorul optic avansat de înaltă precizie PixArt PMW 3360 a fost optimizat suplimentar pentru performanțe maxime în jocuri (firmware îmbunătătit, accelerație și predicție dezactivată) iar software-ul dedicat pentru modificarea setărilor și customizare este ideal pentru sesiuni de gaming prelungite datorită formei și dimensiunilor comfortabile precum și a greutății reduse (de doar 94g).

 

Mouse gaming DM6 Holey

125,00 lei TVA inclus

DM6 Holey este un model conceput pentru toți cei care caută un mouse confortabil cu cei mai buni parametri și un cablu care să asigure cea mai înaltă calitate.

Mouse gaming DM4 EVO S

150,00 lei TVA inclus

DM4 EVO S este un sequel pentru modelul de succes DM4 EVO cu un senzor mult mai precis.

Mouse gaming DM6 Holey Duo

210,00 lei TVA inclus

DM6 Holey Duo este soluția pentru cei mai pretențioși gameri. Nu trebuie să ne crezi pe cuvant, încearcă singur!

Mouse gaming DM6 Holey Trio

310,00 lei TVA inclus

Dezvoltarea celui mai bun mouse este un proces de învățare și iterare. Ca un artist care creează opere de artă, ceea ce va fi esența ideilor și ambițiilor sale artistice, cei de la DreamMachines, sunt destul de asemănători în acest sens. Pentru a satisface toate nevoile și dorințele posibile pe care oricine le-ar putea avea. Acesta este motivul pentru care îmbunătățim constant și depășim granițele a ceea ce înseamnă să ai un dispozitiv care este totul și termină totul. Acesta, în opinia noastră (total imparțială), este DM6 Holey Trio.

Mouse gaming DM7 Switch Duo

De la: 365,00 lei TVA inclus

Choose the ideal switches for your game style.