Newsletter

Testimoniale

Salut. Eu am cumparat acum 3 luni un Clevo N550 cu i7/ 16gb RAM si SSD. Il folosesc foarte eficient in tot ce inseamna editare video (Vegas Pro 13),dar si audio (editare, procesare in timp real cu latenta minima si post procesare) cu software de ultima generatie care necesita multi cai-putere: Cubase 7, Izotope Ozone 7, RX5 etc , Waves 9.26. Pentru Live folosesc atat Guitar Rig/ Line 6 Pod Farm cat si plugin-uri Waves direct din Cubase, dar si numeroase instrumente virtuale din NI Kontakt/Reaktor etc. Il recomand celora care vor sa il foloseasca in productie muzicala si in acelasi timp sa aiba un laptop compact si elegant.

Danila

Foarte multumit! Am comandat un Clevo P650RS-G (cu GTX 1070). Laptopul m-a surprins placut din toate punctele de vedere, iar cei de la tekadvice au fost foarte ok in comunicare si mi-au raspuns la toate intrebarile foarte rapid. Recomand!

Alex

Am cumparat acum 1 luna de zile un Clevo P670, 17 inch configurat custom pentru dezvoltare software, 8/ore pe zi, 6 zile/ saptmanna. Venind tot de la un 17 inch decent, un Asus care am tras 3+ ani de zile fara mari probleme si necunoscnad marca Clevo decat din auzite nu am stiu la ce sa ma astept. Imi pare bine sa spun ca intr-un final am fost foarte placut surprins atat de calitatea laptopului dar mai ales de calitatea servicilor oferite de Tekadvice. Am intampinat mici probleme insa toate rezolvate prin calitatea ireprosabila a serviciului post cumparare. Recomand cu caldura atat marca cat si magazinul. Sorin, Cluj

Sorin

Cred ca am fost printre primii clienti de la tekadvice.Am cumparat acum mai bine de 3 ani un Clevo P157sm si inca il mai am, functioneaza ca si in prima zi.Recomand cu caldura!

Gabriel

Sunt posesor al unui Clevo P650 de doua luni, timp in care am evaluat noua mea "jucarie". Este un laptop foarte solid, materiale rezistente, nu ai emotii la deschiderea capacului sa nu se rupa. Cel mai bun din perspectiva pret/performanta pentru ce ofera, plus abilitatea de a putea modifica anumite componente pentru a se adapta la nevoile utilizatorului. Serviciile Tek Advice au fost foarte bune, consultanta si timpul de livrare au fost la fix. Recomand Tek Advice si Clevo.

Tudor

I-am facut laptopul clevo n550 cadou lui taica-miu si e super bucuros. Nici noi nu asteptam. I-am cumparat unu mai bun fata de ceva avea pentru ca lucreaza mult in AutoCad. Am testat cu el atunci cateva planse si proiecte ce mai avea. E bucuros ca acum nu mai pierde timp sa i se deschida programul. Am primit consiliere foarte buna din partea lui Andrei. Sunt foarte multumit.

Andrei

Servicii ireprosabile si un produs cat mai apropiat de PERFECT! Am comandat un Clevo P650 cu GTX 1070 si merge perfect. Toate jocurile ruleaza 50+ fps iar Win10 Home + Aplicatii diverse - merg aproape instantaneu. RECOMAND cu drag, 10+! P.S. Multumesc inca o data pentru upgrade-ul facut la procesor ;)

Laurentiu M.

-

Mihai
string(38) "testimonial_user/2017-01-13_223909.jpg"
Daca ati ajuns asa departe ca sa descoperiti marca clevo si toate avantajele care le ofera sunt sigur ca ati vizitat siteurile a numerosi reseleri din lume si este intodeauna greu sa decizi sa cumperi de la un reseler care este mai nou pe piata. Tekadvice ma impresionat, raspunsurile la orice intrebare au fost extrem de rapide, livrarea a fost exact in ziua in care au spus ca va fi, totul a fost ambalat bine si a ajuns in stare perfecta de functionare si estetica. Desigur acestea sunt detali nu chiar asa important poate, ceea ce e mai important este ca pretul este extrem de competitiv cu absolut toti reseleri din europa ! Printre cele mai bune preturi care le-am gasit. Laptopul ?? Excelent, extrem de impresionat de performanta, de constructie si de posibilitatea de upgrade a ramului si stocarii (model P650 cu gtx 1060) Recomand cu incredere pentru oricine vrea un laptop de o calitate extrem de buna si un reselar care o sa il recomand si o sa ma intorc pentru alte achiziti. Ca o notita de subsol, power brick-ul este destul de mare, nu pentru mine dar sa va uitati poate la marimea acestuia daca conteaza in cazul vostru.

Mihai